Legepladser

Gode resultater

Indlæringsprocessen hos børn og unge er fantastiske udenfor, og på striber og farver i alle mulige former og kanter går det stærkt.  Der er mange forskellige mooncarbaner, hinkeruder, regnemaskiner og så videre


Lad os få noget sjovt ud af at gå i skole og ikke mindst komme lidt væk fra klasselokalet og ud i den friske luft.  


Flyt læringen ud i skolegården og oplev hvordan eleverne ubevidst bruger flere intelligenser i indlæringsprocessen. Det er naturligt at involvere fysisk bevægelse i en læreproces, og børn kan lide at bevæge sig når de lærer.

Hjælp os 

Hop og leg med os, og hver med til at designe jeres skolegård eller fritidsordning men alverdens hinkeruder, eller blæksprutter men lange tal-tabeller i armene. Luk fantasien fri og lad os hører jeres planer. 

Book et møde 

Hvis du interesseret i at se mere kan jeg komme på besøg og tage et katalog med. Lad os sammen designe jeres skolegårde og legepladser. 

Se de mange standardspil i vores katalog eller få lavet dit helt eget spil. Kontakt os og hør hvordan!

Få altid et uforpligtende tilbud med fra os. 

Termoplast

Med termoplast kan du bruge asfalten som tegnebræt og få en masse farver, kreativitet og liv. Legende let og sjov indlæring.

Træn talremser, regnestykker, tabeller, staveord, ordklasser, vokaler konsonanter osv. Mulighederne er uendelige med aktivitetsspillene.

Smedderr.dk tilbyder en anderledes tilgang til udsmykning og branding af parkeringspladser og skolegårde. F.eks. symboler til at byde gæster og kunder velkommen. Det kunne være til at guide besøgende ind i bygningen, det er samtidig med til at styrke dit brand og din virksomheds grafiske identitet.

Med os kan du få dine budskaber frem, inden kunderne/eleverne er kommet ind i bygningen.